Maksusitoumus / Palveluseteli

Maksusitoumus / Palveluseteli

TIEDOKSI:  Huomioithan kun saatte Maksusitoumuksen / Palvelusetelin niin siinä mukana tulee palveluntuottaja lista josta näkee yritykset jotka tarjoavat peruukkipalvelua, jos listassa ei löydy esimerkiksi Extra Hair yrityksen nimeä niin se on saattanut jäädä heiltä pois listalta, näin on käynyt muutamassa tapauksessa. Ota yhteyttä meihin sähköpostitse jos et löydä listasta Extra Hair yritystä.

Olet lämpimästi tervetullut peruukkiliikkeeseemme Pietarsaari, Osoite: Päiväkummuntie 65, 68660 Pietarsaari. Meillä on monipuolinen ja laaja valikoima peruukkeja edulliseen hintaan! Vakiomalliset koot S, S/M, M, M/L ja L-kokoisina. Meillä on myös laaja värivalikoima.

Tullessasi asioimaan, huomioimme aina omat toiveesi ja tarvittaessa teemme ehdotuksia sopivista peruukkimalleista. Kerromme myös tuotteiden ominaisuuksista ja valmistustavoista sekä peruukin hoitoon liittyvistä asioista. Sovittamalla löydämme varmasti sinulle mieluisan, luonnollisen ja hyvin istuvan peruukin.

Saat myös meiltä laadukkaat hiuslisäkkeet hiustenlähdön eri vaiheisiin ja kaikki tuotteillemme sopivat hoito- ja muotoilutuotteet. Suuren suosion saaneet laadukkaat Jon Renau ja Gisela Mayer -päähineet kuuluvat myös tuotevalikoimaamme.

Voit käyttää Maksusitoumuksesi tai Palvelusetelisi helposti liikkeessämme. Olemme usean sairaanhoitopiirin hyväksymä palvelusetelituottaja. Palvelusetelin tai maksusitoumuksen käyttö on sinulle vaivatonta ja helppoa.

Hoitotuotteet ja tarvikkeet

Myymälästä löydät myös kaikki peruukkien hoitotuotteet ja tarvikkeet. Tuotevalikoimamme sisältää sekä kuituhiukselle ja lämmönkestävälle hiukselle sekä myös aitohiusperuukeille kehitetyt laadukkaat hoitotuotteet. Saatavilla on myös kiinnitystarvikkeita, ihoteippejä, harjoja ja telineitä.

Jos sinulla on kaupungin, kunnan tai sairaanhoitopiirin apuvälinemaksusitoumus, voit hankkia kuitu tai aitohiusperuukkiisi tekemällä tilauksen sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@extrahair.fi

Lähetä alkuperäinen maksusitoumus osoitteeseen Extra Hair Saukontie 3 68660 Pietarsaari. Voit nopeuttaa tilauksen edistämistä lähettämällä maksusitoumuksesta kuvan tai skannatun maksusitoumuksen sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@extrahair.fi

Maksusitoumus / Palveluseteli

• Ajanvaraukset puhelimitse tai sähköpostitse: Puh: 0503265222 tai asiakaspalvelu@extrahair.fi
• Maksusitoumus verkkokaupasta ostettaessa: Voit myös ostaa peruukin verkkokaupasta oman sairaanhoitopiirisi maksusitoumuksella, ilmoita asiasta meille sähköpostitse asiakaspalvelut@extrahair.fi kun tilaat verkkokaupasta.
• Palvelusetelillä: Ainoastaan ajanvarauksella
• Peruukkipalvelu: Teija Niutanen
• Extra Hairilla on toimitila jossa on yksityinen huone sovitusta varten.
• Osoite: Päiväkummuntie 65, 68600 Pietarsaari
• Omalla autolla: Pysäköinti on maksuton ja on myös esteeton kulkuväylä.
• Jos tarvitset lausunnon oman sairaanhoitopiirisi maksusitoumukseen niin meiltä voit pyytää kirjallista lausuntoa tai me otamme itse yhteyttä sairaanhoitopiiriin.

Voitte valita vapaasti minkä tahansa peruukin Extra Hair peruukkivalikoimasta. Jos tuotteen hinta on enemmän kuin maksusitoumuksen summa, maksatte vain ylittävänosuuden tuotteen hinnasta jos maksusitoumuksessa lukee alv 0% silloin ylittäväänosuuteen lisätään + alv 24%.

HUOM! Maksusitoumuksella hankittu peruukki voidaan huoltaa ilman kustannuksia asiakkaalle.
Maksusitoumuksella hankittuun peruukkiin/lisäkeeseen asiakas saa mukaan pesuaineet ilman kustannuksia.

Jatka