Värimallien Lainaaminen

Värimallien Lainaaminen

Voit halutessanne lainata meiltä värimalleja ja katsoa niitä rauhassa kotona, miltä eri sävyt näyttävät tämä helpottaa sävyn valintaa huomattavasti. Ilmoita meille sähköpostitse mitkä värit haluat kotiin nähtäväksi, kuituhiusvärimallit tai aitohisvärimallit huom! Teidän täytyy ensin rekisteröityä extrahair.fi verkkokauppaan ennen värimallien lainaamista.

Värimallien toimitus ja palautus on ensin maksullinen 5,00€ mutta, jos tekee tilauksen niin hyvitämme 5,00€ summan takaisin teille. Lainaaminen on ilmainen vain jos tilaa peruukin tai hiuslisäkkeen.

Jos värimalleja ei palauteta takaisin meille niin korvaussumma on Extra Hair yritykselle silloin kuituhiusvärimallista 80,00€ ja aitohiusvärmallista 240,00€ tästä lähetämme asiakkaalle laskun joka vastaa meille aiheutuneita kustannuksia uusien värimallien hankkimisesta.

Jos haluat varmistaa onko haluamasi värivaihtoehto saatavilla haluamassanne mallissa niin ota aina yhteyttä asiakaspalveluun ennen värimallien valintaa koska haluamanne värimallit voivat olla lainassa jollain toisella asiakkaalla tai mallissa ei ole väri saatavilla.

Värimallien lainaaminen tehdään sähköpostinkautta osoitteesta: tilaukset@extrahair.fi

Jatka