High End Techno Catwalk     353.80€ 

Tuotekoodi: Modern Hair

Ensimmäinen Edellinen Tuote 3 / 21 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: High End Comfort
High End Techno Catwalk 1High End Techno Catwalk 2High End Techno Catwalk 3

High End Techno Catwalk - Gisela Mayer

Kuvaus

Gisela Mayer Classic -kokoelman Catwalk Deluxe Super -peruukki on yksi markkinoiden laadukkaimmista peruukeista. Naisten peruukissa on 100% käsin sidottu pohja ja Täysi Pitsi Edessä (Koko Top), joka antaa luonnollisen vaikutelman päänahan ja ihon sävyn luonnolliseen ulkonäköön.

Jokainen hius on sidottu erikseen käsin jäljitelläkseen luonnollista hiuskasvua, joka luo kauniin realistisen ilmeen. Tämä naisten peruukki on valmistettu hienoimmista materiaaleista ja siinä on käytetty huippuluokan peruukkitekniikkaa, joka luo upeita ulkoasuja nähdä ja tuntea.
Catwalk Deluxe Super - Peruukki - Gisela Mayer

Hengittävä pohja on valmistettu materiaaleista, jotka on valittu niiden pehmeyden mukaan maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi. Se on erittäin kevyt ja täydellinen niille, joilla on herkkä päänahka, jotka käyvät kemoterapiassa tai sairastavat alopeciaa .

Tekniset tiedot

Tuotenumero: Modern Hair 3
Merkki: Gisela Mayer Peruukit
Kokoelma: Modern Hair Collection
Väri Kuvassa: 16/23+12 ei saatavilla keskikokoisena (muuten sama malli), 56/51-4+4
Koko: Keskikoko
Rakenne: 100% Käsin Sidottu - Täysi Lace Front  (Koko Top)
Hiustyyppi: Synteettinen

Täysi Lace Front (Koko yläosa) - 100% Käsin sidottu

A. LACE FRONT (Koko yläosa) (häiveotsa): Tässä peruukissa on täysin 100% KÄSIN SIDOTTU. Tämä tarkoittaa, että teet jakauksen peruukille minne suuntaan tahansa, se antaa vaikutelman, että hiukset kasvaisivat omasta päänahasta.

B. Ohimo: Tämä on kauniisti rakennettu alue, Täältä löydät strategisesti sijoitetut poly laput, jossa voit käyttää teippiä antamaan lisäturvaa. Poly lappujen alapuolella on taipuisat nauhat, joista on mahdollista taivuttaa & lisätäksesi istuvuutta tiukasti vasten ohimoa.

C. Rakenne: Äärimmäistä mukavuutta, KAIKKI rakenteessa on 100% Käsin sidottua. Tämä luo hämmästyttävää pehmeyttä vasten päänahkaa. Täydellinen jos sinulla on hiustenlähtöä. Siinä on myös minimaalinen määrä saumoja, joten peruukki sopii ja tuntuu omaan päähän paremmin sopivaksi.

D. Niska: Siinä on poly-lappu ominaisuus antamaan lisäturvaa. Siinä on myös useita hienoja AVOIMIA kuteita, joka on katettu herkkällä verkolla. Tämä rakenne varmistaa, että sinulla on hienovarainen rakenne niskassa.

E. SÄÄDETTÄVÄT TARRANAUHAT: Antaa käyttäjän säätää ympärysmittaaKpl: Tuotearvioinnit