High Tech A     445.00€ 

Tuotekoodi: GiMaA

Ensimmäinen Edellinen Tuote 29 / 63 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Gisela Mayer Peruukit
High Tech A 1High Tech A 2

High Tech A Peruukki - Gisela Mayer

Kuvaus

Lopultakin High Tech Mono Lace peruukki Gisela Mayerilta joka tuntuu sanoinkuvaamattoman pehmeältä ja luonnolliselta. Se on 100% käsin sidottu ja verrattuna Aitohiuksiin mitään merkittävää eroa ei huomaa.

Tämä kokoelma on valmistettu käyttäen lämmönkestäviä kuituja joten se voidaan muotoilla sopivaksi - täytyy vain olla varovainen että muotoilulaitteet eivät ole liian kuumia mikä lopulta vahingoittaa kuidut pitkällä aikavälillä.

Jokainen pohja tulee monofilamentti pohjalla jossa on Pitsi Edessä High Tech Kuitu joka tarjoaa häikäisevän volyymin. Epäsuorasti asiantuntijat voivat loihtia jopa vieläkin enemmän volyymia. Se voidaan muotoilla täydellisesti ja näyttää myös hämmästyttävän luonnolliselta.

Lämmönkestävä synteettikuitu, jota voidaan käsitellä jopa 120 Celsius-asteen lämpötilassa.

Tekniset Tiedot

Koot saatavilla, Klikkaa Tästä: Pienikoko 52cm, Keskikoko 54cm, Suurikoko 56cm
Tuotenumero: GiMaA
Kokoelma: High Tech Hair
Väri Kuvassa: S13
Pohjan Rakenne: Lace Front / Monofilamentti / 100% Käsin sidottu
Pohjan Koko: Keskikoko 54cm
Hiustyyppi: Lämmönkestävä synteettinen Kuitu

Käsin Sidottu / Pitsi Edessä / Monofilamentti

A.Yläosa: tässä peruukissa on täysin 100% KÄSIN SIDOTTU, MONOFILAMETTI rakenteinen. Tämä tarkoittaa, että teet jakauksen peruukille minne suuntaan tahansa, se antaa vaikutelman, että hiukset kasvaisivat omasta päänahasta.
Lisäominaisuutena siinä on TÄYSI LACE FRONT (häiveotsa). Tämä on saadakseen luonnollisen hiusrajan, luoden huomaamattoman viimeistelyn. Upea rakenne!

B. Ohimo: Tämä on kauniisti rakennettu alue, Täältä löydät strategisesti sijoitetut poly laput, jossa voit käyttää teippiä antamaan lisäturvaa. Poly lappujen alapuolella on taipuisat nauhat, joista on mahdollista taivuttaa & lisätäksesi istuvuutta tiukasti vasten ohimoa.

C. Rakenne: Äärimmäistä mukavuutta, KAIKKI rakenteessa on Käsin sidottua. Tämä luo hämmästyttävää pehmeyttä vasten päänahkaa. Täydellinen jos sinulla on hiustenlähtöä. Siinä on myös minimaalinen määrä saumoja, joten peruukki sopii ja tuntuu omaan päähän paremmin sopivaksi.

D. Niska: Niskassa on kauniisti rakennettu pehmeä, Mukavuus nauha. Siinä on poly-lappu ominaisuus antamaan lisäturvaa. Siinä on myös useita hienoja AVOIMIA kuteita, joka on katettu herkkällä verkolla. Tämä rakenne varmistaa, että sinulla on hienovarainen rakenne niskassa.

E SÄÄDETTÄVÄT NAUHAT: Antaa käyttäjän säätää ympärysmittaa. Siinä on jopa 2cm säätövaraa, joten peruukkia voidaan kiristää tai löystää riippuen pääsi koosta.


Valinnaiset ominaisuudet:
  Valitse haluamasi värivaihtoehto.
  Klikkaamalla suurempi kuva.
GM Värit:
S13
S13
HL10/16/25
HL10/16/25
FT56
FT56
CS6/30
CS6/30
CS28/30/33
CS28/30/33
CS263
CS263
32/130HL
32/130HL
12/14/18HL
12/14/18HL

Kpl: Tuotearvioinnit