High Tech G     613.00€ 

Tuotekoodi: HTG1

Ensimmäinen Edellinen Tuote 37 / 63 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Gisela Mayer Peruukit
High Tech G 1High Tech G 2High Tech G 3High Tech G 4High Tech G 5

High Tech G Peruukki - Gisela Mayer

Kuvaus

High Tech G Mono Lace peruukki Gisela Mayerilta jossa on upeita pitkiä kerroksia ja se käsin sidottu tämä on todella kaunis naisten peruukki.Kuitu on niin luonnollisen näköistä, että jos sitä verrattiin Aitohiuksiin ei olisi merkittävää eroa havaittavissa.

Tämä kokoelma on valmistettu käyttäen lämmönkestäviä kuituja joten se voidaan muotoilla sopivaksi - täytyy vain olla varovainen että muotoilulaitteet eivät ole liian kuumia mikä lopulta vahingoittaa kuidut pitkällä aikavälillä.

Monofilamentti pohja ja Lace Front High Tech Kuitu tarjoaa luonnollisen näköisen päänahan ja mahdollisuuden muuttaa jakausta mielialasi mukaan. Se voidaan muotoilla täydellisesti ja näyttää hämmästyttävän luonnolliselta.

Lämmönkestävä synteettikuitu, jota voidaan käsitellä jopa 120 Celsius-asteen lämpötilassa.

Tekniset Tiedot

Koot Saatavilla  Pieni 52cm, Keskikoko 54cm, Suuri 56cm
Tuotenumero: HTG1
Kokoelma: High Tech Hair
Väri Kuvassa: M6/30, CS263 (Golden Blonde)
Pohjan Rakenne: 100% Käsin Sidottu / Lace Front / Monofilamentti
Pohjan Koko: Keskikoko 54cm
Hiustyyppi: Lämmönkestävä synteettinen Kuitu

Käsin Sidottu / Lace Front / Monofilamentti

A.Yläosa tässä peruukissa on täysin 100% KÄSIN SIDOTTU, MONOFILAMETTI rakenteinen. Tämä tarkoittaa, että teet jakauksen peruukille minne suuntaan tahansa, se antaa vaikutelman, että hiukset kasvaisivat omasta päänahasta.
Lisäominaisuutena siinä on
TÄYSI LACE FRONT. Tämä on saadakseen luonnollisen hiusrajan, luoden huomaamattoman viimeistelyn. Upea rakenne!

B Ohimo: Tämä on kauniisti rakennettu alue, Täältä löydät strategisesti sijoitetut poly laput, jossa voit käyttää teippiä antamaan lisäturvaa. Poly lappujen alapuolella on taipuisat nauhat, joista on mahdollista taivuttaa & lisätäksesi istuvuutta tiukasti vasten ohimoa.

C Rakenne: Äärimmäistä mukavuutta, KAIKKI rakenteessa on Käsin sidottua. Tämä luo hämmästyttävää pehmeyttä vasten päänahkaa. Täydellinen jos sinulla on hiustenlähtöä. Siinä on myös minimaalinen määrä saumoja, joten peruukki sopii ja tuntuu omaan päähän paremmin sopivaksi.

D Niska: Niskassa on kauniisti rakennettu pehmeä, Mukavuus nauha. Siinä on poly-lappu ominaisuus antamaan lisäturvaa. Siinä on myös useita hienoja AVOIMIA kuteita, joka on katettu herkkällä verkolla. Tämä rakenne varmistaa, että sinulla on hienovarainen rakenne niskassa.

E SÄÄDETTÄVÄT NAUHAT: Antaa käyttäjän säätää ympärysmittaa. Siinä on jopa 2cm säätövaraa, joten peruukkia voidaan kiristää tai löystää riippuen pääsi koosta.


Valinnaiset ominaisuudet:
  Valitse haluamasi värivaihtoehto.
  Klikkaamalla suurempi kuva.
GM Värit:
S1B
S1B
M6/30
M6/30
M2/4/6
M2/4/6
CS28/30/33
CS28/30/33
32/130M
32/130M

Kpl: Tuotearvioinnit