High Tech Side     556.80€ 

Tuotekoodi: HTS1

Ensimmäinen Edellinen Tuote 39 / 45 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Gisela Mayer Peruukit
High Tech Side 1High Tech Side 2

High Tech Side - Gisela Mayer

Kuvaus

Gisela Mayerin High Tech Side -peruukki on olkapituinen tyyli jossa löysät kiharat. Lämmönkestävästä kuidusta valmistettu se voidaan muotoilla haluttuun tyyliin - ole vain varovainen, että laitteet eivät ole liian kuumia, koska ne vahingoittavat kuitua pitkällä aikavälillä.

Kevyt pohja on 100% käsin sidottu ja siinä on monofilamentti yläosa, joka antaa vaikutelman illuusiosta hiusten luonnollisesta kasvusta päänahan alueella. Näkymättömän hiusrajan viimeistelyä varten siinä on (Lace Front) pitsi edessä, joka luo huomaamattoman viimeistelyn.

Lämmönkestävä synteettikuitu, jota voidaan käsitellä jopa 120 Celsius-asteen lämpötilassa.

Tekniset Tiedot

Tuotenumero: HTS1
Kokoelma: High Tech Hair
Värit Kuvassa: CS263 (kultainen blondi)
Pohjan Rakenne: 100% Käsin Sidottu / Täysi Lace Front / Monofilamentti
Pohjan Koko: Keskikoko 54cm
Hiustyyppi: Lämmönkestävä synteettinen Kuitu

100% Käsin Sidottu / Lace Front / Monofilamentti

A.Yläosa Tässä peruukissa on täysin 100% KÄSIN SIDOTTU, MONOFILAMETTI rakenteinen. Tämä tarkoittaa, että teet jakauksen peruukille minne suuntaan tahansa, se antaa vaikutelman, että hiukset kasvaisivat omasta päänahasta.
Lisäominaisuutena siinä on TÄYSI LACE FRONT. Tämä on saadakseen luonnollisen hiusrajan, luoden huomaamattoman viimeistelyn. Upea rakenne!

B Ohimo: Tämä on kauniisti rakennettu alue, Täältä löydät strategisesti sijoitetut poly laput, jossa voit käyttää teippiä antamaan lisäturvaa. Poly lappujen alapuolella on taipuisat nauhat, joista on mahdollista taivuttaa & lisätäksesi istuvuutta tiukasti vasten ohimoa.

C Rakenne: Äärimmäistä mukavuutta, KAIKKI rakenteessa on käsin sidottua. Tämä luo hämmästyttävää pehmeyttä vasten päänahkaa. Täydellinen jos sinulla on hiustenlähtöä. Siinä on myös minimaalinen määrä saumoja, joten peruukki sopii ja tuntuu omaan päähän paremmin sopivaksi.

D Niska: Niskassa on kauniisti rakennettu pehmeä, Mukavuus nauha. Siinä on poly-lappu ominaisuus antamaan lisäturvaa. Tämä rakenne varmistaa, että sinulla on hienovarainen rakenne niskassa.

E SÄÄDETTÄVÄT NAUHAT: Antaa käyttäjän säätää ympärysmittaa. Siinä on jopa 2cm säätövaraa, joten peruukkia voidaan kiristää tai löystää riippuen pääsi koosta.


Valinnaiset ominaisuudet:
  Valitse haluamasi värivaihtoehto.
  Klikkaamalla suurempi kuva.
GM Värit:
M2/4/6
M2/4/6
CS6/30
CS6/30
CS263
CS263
4/27HL
4/27HL
4/16HL
4/16HL
4/12HL
4/12HL
1B
1B
12/14/18CS
12/14/18CS

Kpl: Tuotearvioinnit