HiStyler Höyrystin     230.00€ 

Tuotekoodi: HiStyler

Ensimmäinen Edellinen Tuote 6 / 6
Tuoteryhmä: Peruukit
HiStyler Höyrystin 1HiStyler Höyrystin 2HiStyler Höyrystin 3HiStyler Höyrystin 4HiStyler Höyrystin 5HiStyler Höyrystin 6HiStyler Höyrystin 7HiStyler Höyrystin 8HiStyler Höyrystin 9HiStyler Höyrystin 10

HiStyler Höyrystin - Gisela Mayer

Kuvaus:

Sertifioitu höyrylaite jossa on normaali verkkojohto normaali pistokkeella sekä käytännöllinen pöytäteline laitteelle ja mitta astia veden lisäämiseksi. HiStyler on TÜV- tuote testattu.

Laitetta käytetään höyrypainikkeen avulla. Painikkeen painaminen käynnistää höyrysuihkun, jonka lämpötila on 135 astetta ja joka poistuu etusuuttimen läpi.

Tämä höyrystin laite on todella käytännöllinen hankinta joka on laajalti ollut ammattilaisten työkaluna jo kauan. Peruukkien ja hiuslisäkkeiden hoitoon ja omatoimiseen huoltamiseen.

Laitteella voi suoristaa, kihartaa, kohottaa ja muuttaa jakausta ja huoltaa jo kulunutta tai uutta peruukkia / lisäkettä.

(Suosittelemme katsomaan opetusvideon oikeoppiseen höyrystämiseen) Klikkaa tästä

Kuinka höyryttää Peruukki

Höyrytys kuluneille ja rispaantuneille, kuiville ja kiharoille synteettisille peruukeille on todellakin loistava tapa elvyttää ja kunnostaa sitä nopeasti ja myös muuttaa ilmettä niin halutessasi. Pienellä hoidolla tämä temppu voi auttaa elvyttämään joitakin vanhempia peruukkejasi saat tällä lisää käyttöikää ja uutta ilmettä niille.

Tekniset Tiedot

Tuotenumero: HiStyler
Väri Kuvassa: MustaKpl: Tuotearvioinnit

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ovat ostaneet myös