Etusivu    
Info    
Suosittelemme    
Tuoteluettelo    
Toimitustietoa    
Kassalle    
English Suomi
 Siirry Extra Hair Facebook sivuille 
Olen uusi asiakas
Sähköposti:

Salasana:


Salasana unohtunut?
Ostoskorisi sisältää
0 Tuotetta
Yhteensä: 0.00€
 
 Tuotteet
Naisten Peruukit
Pohjavaihtoehdot
Miesten Peruukit
Hiuslisäkkeet
Hiustenpidennykset
Hoitotuotteet
Poistomyynti

Tarjoukset
 Tietosivut
Hiukset joita käytämme
Instagram
Jon Renau Hoito-ohjeet
Kokoelmat
Lämmönkestävät Peruukit
Maksusitoumuksella Maksaminen.
Videot
Värit
Yritysesittely
Tietosuoja
Käyttöehdot
Toimitus-ja maksuehdot
Yhteydenotto
Jälleenmyyjille
UKK - Usein kysytyt kysymykset
Sivukartta
 Tuotervioinnit  Katso lisää
Carrie - Jon Renau
Siinä on jotain tyylissä, joka näyttää niin vaivattomalta ja ..
5 sai 5 tähteä
 Tarjoukset  Katso lisää
Power Mono Lace Deluxe - Gisela Mayer
Power Mono Lace Deluxe - Gisela Mayer
387.00€
309.60€
Camilla - Jon Renau
Camilla - Jon Renau
610.15€
518.63€
High Tech C
High Tech C
470.50€
427.37€
Visconti Gold Cut
Visconti Gold Cut
378.45€
340.60€
Drew HD - Jon Renau
Drew HD - Jon Renau
433.24€
368.26€
Julianne Pieni - Jon Renau
Julianne Pieni - Jon Renau
595.71€
506.35€
Elisha Pieni - Jon Renau
Elisha Pieni - Jon Renau
505.45€
429.63€
Ariana - Jon Renau
Ariana - Jon Renau
422.41€
359.05€
 Eniten ostetut
01.Jon Renau A Contour Tape
02.Jon Renau Easihair Synthetic Setti
03.Emilia Peruukki - Jon Renau
04.12) Pitkä Kihara Poninhäntä 50cm
05.Pitkä Suora Poninhäntä 50cm
06.Tape Roll 1/2 x 3 yards
07.3) Rachel - Jon Renau
08.6) Julianne - Jon Renau
09.Alessandra - Jon Renau
10.B Contour Tape
Kokoelmat

Tietoja Hiuksista
Jon Renau non-Remy ja Remy hiuksista tehdyt peruukit ovat hienoimpia mitä on saatavilla. Meidän herkkä käsittelytapa prosessoida aitohiusta takaa jokaiselle peruukille on aina pehmeän, kauniin, terveen ilmeen.
Jon Renau remy aitohius peruukit säilyttämällä alkuperäiset kynsinauhat, antaa näille tuotteille kaikkein realistisimman, luonnollisen ulkonäön kuin mahdollista.

Superior rakentamisen menetelmiä.
Jon Renau hiuksista peruukit ovat saatavana 100% käsin sidottuna kaksinkertaisella monofilamentti- kruunulla, ja myös kone neulotulla pohja rakenteella.

Ultra realistinen hiusraja.
Meidän aitohius peruukit on Sveitsin pitsiä käsin sidottu hiusraja, joka luo illuusion todellisesta hiusten kasvusta kaikkein luonnollisin ulkonäkö kuin mahdollista saada.

Premium laadukkaita materiaaleja.
Jon Renau käyttää vain hienoimpia, luotettavista lähteistä hankittuja hiuksia meidän aitohius peruukkeihin. Et voi löytää parempaa tuotetta kuin Jon Renau aitohius peruukit

Tietoja SmartLacesta

Jon Renau ylpeänä esitelee SmartLace, yksinkertaisesti innovatiivisin pitsi edessä peruukki kokoelman mitä saatavilla. Super-tyylikäs ja uskomattoman luonnollinen, jokainen SmartLace peruukki on käsityönä tehty kiinnittäen huomiota äärimmäiseen laatuun ja yksityiskohtiin, jota olette odottaneet Jon Renau perheeltä. Tulet rakastamaan realististista muotoa, mukavaa tunnelmaa ja rajoittamattomia tyyli vaihtoehtoja. SmartLace, vallankumouksellinen teknologia jota ilman et voi elää!

Saumattomat ääriviivat ilman teippiä:
Meidän hieno hitsattu pitsi edessä mukautuu teidän pään muotoon mahdollistaen maksimaalisen muotoilun monipuolisuutta ja istuvuutta mitä on saatavilla. TEIPPI TAI LIIMA EI OLE TARPEEN!

Mukavuutta, ja tyyliä:
Kukin yksittäinen karva on käsin sidottu pitsi luo illuusion, että hiukset kasvavat omasta hiusrajasta. Lisäksi hieno pitsi edessä on sileä ja pehmeä sinun ei tarvitse murehtia raapimista tai ärsytystä.

Ei Koskaan purkaudu:
Koska meidän pitsi on niin hieno että voit leikata (tarvittaessa) sovittaaksesi oman hiusrajasi pelkäämättä materiaalin purkautumista, venymisestä, tai että se menettäisi muotonsa.

Tietoja Mono Pohjasta

Jon Renaun Mono Top Kokoelma on innovatiivisin pohja rakennne mitä on saatavilla markkinoilla tänään. Meidän ainutlaatuinen rakenne käyttää tuplamono pohjaa joka tuntuu pehmeältä ja silkkiseltä pohjan sisällä.
Koska tällä suunnitelulla korvataan koneen ommellut nauhat monofilamentti pohjassa-, se poistaa karheata ja ärsyttävää kitkaa päänahkaa vasten. Suosittelemme vahvasti tätä hienoa kokoelmaa niille, joilla on hienot, ohuet hiukset tai etsivät realistisinta ilmettä jota on saatavilla vaihtoehtoisista hiuksista.

Lähes näkymätön monofilamentti- perusta.
Mono Pohja antaa vaikutelman todellisesta hiusten kasvusta suoraan ulos päänahasta. Jokainen monopohja on 1/8 tuuman Sveitsin Pitsiä edessä yli ja ali käsin sidotut karvat simuloivat luonnollista hiusrajaa.

Äärimmäisen luonnollista hiusten liikettä.
Jokainen hius monopohjassa on yksilöllisesti käsin sidottu, yksi osa kerrallaan. Jokainen hius voi liikkua ja kääntyä vapaasti, aivan kuten hiukset liikkuvat kun kasvavat munarakkulasta. Monopohja hiuslisäke ei koskaan näytä jäykältä, tilaa vievältä tai keinotekoiselta.

Rajoittamattomia tyylejä, täydellinen istuvuus.
Monopohja peruukit voidaan muotoilla ja tehdä jakaus mihin tahansa suuntaan, aivan kuten luonnolliset hiuksetkin.Monopohja muotoilu vähentää myös painoa ja hiuksen tiheyttä päälle jokaisessa palassa. Niiden keveys, sileä kunto, ja mahdollisuus turvata liimalla polyuretaani nauhat sisäpuolella hiusrajassa ja korva lapuissa, Monopoha peruukit tuntuu täysin räätälöidyiltä.

Tietoja O'Solitesta

Hyödyntämällä läpimurtoa peruukkien teon menetelmistä, Jon Renau O'solite mallisto tarjoaa kevyimmät, mukavimmat peruukit markkinoilla. Peruukit tässä yksinomaisessa Jon Renau linjassa painavat jopa 50% vähemmän kuin perinteiset peruukit käyttämällä kevyempiä materiaaleja ja kone-takaa auki pohja rakennetta (käytetään myös nimitystä "Pohjaton").

Aina luonnollisen upea.
O'solite peruukit saavuttavat uskomattoman luonnollisen nostetta ja liikkuvuutta. Ne ovat pehmeitä ja hallittavissa kuin todellinen hiukset, tarpeeksi runkoa ja muistia säilyttämään muotonsa oikein, joka kerta kun otat sen laatikosta.

Viileä, pehmeä, turvallinen.
Avoin pohja rakenne mahdollistaa erinomaisen ilmanvaihdon ja pitää päänahan viileänä. Tämä rakenne vähentää myös pohjan painoa jokaisessa peruukissa, enemmän turvattua istuvuutta.
Kevyttä äärimmäistä mukavuutta.
O'solite peruukit, joka painaa niin vähän kuin 51 g, poistaa paineen tuntua ja kitkaa perinteisen peruukki saattaa tuntua hieman painavammalta. O'solite peruukit maksimaalista mukavavuutta pienellä painolla.

Tietoja Classicista

Classic Kokoelma on alkuperäinen tuotelinja jonka Jon Renau otti käyttöön peruukki teollisuudessa vuonna 1985, tämä kokoelma tarjoaa monia kohtuuhintaisia valintoja eri pituisina, tyyleinä ja väreinä. Suosittelemme Classic peruukkeja, niille jotka etsivät helppohoitoista, mukavuutta ja arvoa. Classic-tuotesarja sisältää meidän myydyimmän tyyliimme Allure!

Tietoja Päähineistä

Niille, joilla on täydellinen hiustenlähtö ja herkkä hiuspohja, pehmeästi vuorattu turbaani tai huivi voi tarjota kaivattua mukavuutta ja imartelevaa näkyvyyttä murto-osalla peruukin kustannuksista. Hatut, turbaanit, uni lippikset ja huivit tehty erityisesti naisille joilla on hiustenlähtöä on mitoitettu sopimaan mukavasti ja turvallisesti herkkää päätä yksi koko sopii kaikille päähineille myydään monissa tavarataloissa.

Rentoja ja muodikkaita päähineitä voivat olla suurenmoinen vaihtoehto peruukeille naisille joilla on lääketieteellistä hiusten lähtöä tai ohenevat ja lähtevät hiukset.Huivit, kääreet ja turbaanit voivat lisätä henkeä-nostattavaa loistoa, vaikka jokapäiväiseen asioilla käymiseen tai lääkärin käynnille.Ja super pehmeät unimyssyt voi lievittää päänahan herkkyyttä ja vilunväristyksiä jotka usein liittyvät hiustenlähtöön sädehoidossa tai kemoterapiassa.

Jos etsit mukavaa päähinettä tilapäiseen hiustenlähtöön tai investoit ajattomiin tarvikkeisiin, söpöt lippikset, viileät hatut ja tyylikkäät turbaanit pitää sinut tyylissä ja muodissa mukana.

Hatut, turbaanit, baskerit, lippikset ja huivit ovat ajattomia muodikkaita asusteita.Päähineet on ollut keskeinen osa modernia naisten muotia.

Suunnittelijoiden kuten Prada ja julkkis suunnannäyttäjiä kuten Rihanna on pitänyt päähineet kaikkien tyyli tutkalla, kuten hatut, turbaanit, lippikset ja päähuivit rokkaa kiitotiet kausi toisensa jälkeen. Selma Hayek käytti tyylikästä silkki turbaania 2011 Pariisin muotiviikolla osoittaa sen.

Naisille, jotka kokevat lääketieteellistä hiustenlähtöa syöpään, sädehoitoa, kemoterapiaa tai hiustenlähtöä, tyylikäs päähine voi pelastaa päivän. Odottomatonta ja äkillistä hiustenlähdön ilmaantumista aiheuttavat muutokset, nainen voi sortua, sekä fyysisesti että henkisesti. Mukava, tyylikäs päähine voi merkittävästi vähentää stressiä ja epämukavuutta auttamalla naista tuntemaan itsensä uudelleen - kauniina, itsevarmana ja täysin koottuna.

Tietoja Miesten peruukeista

Tarpeiden ymmärtäminen miehelle, Jon Renau tupeet ja miesten peruukit on suunniteltu tyylikkäiksi, mukaviksi ja on mahdoton erottaa omista hiuksista. Lähes näkymätön monofilamentti pohja luo vaikutelman hiusten luonnollisesta kasvusta päänahasta, joten voit olla luottavaisin mielin. Kymmeniä luonnollisia väri vaihtoehtoja ja moninaisia tyylejä, jotka pitävät ja pysyvät hienovaraisesti ja turvallisesti,löydät täydellisen hiuslisäkkeen vastaamaan ulkoasuasi. Käy Miesten peruukit kokoelmassa.

Etusivu | Tietoa yrityksestä | Uudet tuotteet | Suosittelemme | Toimitustietoa | Tietosuoja | Tuoteluettelo | Ota yhteyttä
Checkout maksutavat Tilisiirto ja Lasku
Copyright by © 2019  Extra Hair