Luxury Lace A     810.00€ 

Tuotekoodi: LLA

Ensimmäinen Edellinen Tuote 23 / 26 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Aitohius
Luxury Lace A 1Luxury Lace A 2

Luxury Lace A - Gisela Mayer

Jos haluat varmistaa onko haluamasi värivaihtoehto saatavilla niin ota yhteyttä ennen tilaamista Extra Hairin asiakaspalvelusta.

Kuvaus

Luxury Lace A Aitohius Peruukki Gisela Mayerilta on valmistettu 100% Remy Hiuksista ja on ylivoimaisesti parempi vaihtoehto, kun katsot laatua.

Aitohiuksia voidaan muotoilla lämmitetyillä työvälineillä ja 100% käsin sidottu pehmeä kudottu pohja joka lisää ilmanvaihtoa koko päivän ja antaa vaikutelman vaikutelman hiusten luonnollisesta kasvusta, LACE FRONT (häiveotsa) sallii realistisesti jakaa otsahiuksia sopivaksi - tämä on kaunis peruukki sopii jokapäiväiseen käyttöön. Tämä kokoelma on tarkoitettu erityisesti niille, joilla on herkkä hiuspohja, jotka saavat kemoterapiaa tai jotka kärsivät hiustenlähdöstä alopciasta.

Tekniset Tiedot

Tuotenumero: LLA
Kokoelma: Aitohius Kokoelma
Pohjan Rakenne: 100% Käsin Sidottu / Lace Front / Monofilamentti
Värit Kuvassa: 18/22+6 (Root)(Creme Caramel Dark Roots)
Pohjan Koko: Keskikoko 54cm       
Hiustyyppi:
Remy Aitohius

100% Käsin Sidottu / Lace Front / Monofilamentti

A. Päälaki: Yläosa tässä peruukissa on 100% KÄSIN SIDOTTU, MONOFILAMENTTI rakenne. Tämä tarkoittaa, että teetpä jakauksen mihin tahansa suuntaan peruukissa, niin se antaa vaikutelman, että hiukset kasvaisivat kuin omasta päänahastasi. Lisäominaisuutena on super hieno LACE FRONT joka tarjoaa huomaamattoman hiusrajan edessä.

B. OHIMO: Tässä on kauniisti rakennettu alue, joka on laajennettu ja käsin sidottu, peruukin etuosa. Tämä on luistamaton ja on siis täydellinen ratkaisu, jos haluat lisätä teippiä tai liimaa saadaksesi pitoa ja lisäturvaa.

C. Rakenne: Äärimmäistä mukavuutta, KAIKKI rakenteessa on 100% KÄSINSIDOTTU. Tämä luo hämmästyttävää pehmeyttä päänahkaasi vasten. Täydellinen jos sinulla on hiustenlähtöä. On myös minimaalinen määrä saumoja, joten peruukki myötäilee päätäsi paremmin sopivaksi.

D. Niska: Niska on kauniisti rakennettu 100% KÄSIN SIDOTTU, MUKAVA LIUSKA. On verkko materiaalia, joka istuu mukavasti omaan päähän.

E. SÄÄDETTÄVÄT NAUHAKOUKUT: Antaa käyttäjän säätää ympärysmittaa


Valinnaiset ominaisuudet:
  Valitse haluamasi värivaihtoehto.
  Klikkaamalla suurempi kuva.
GM HH:
8/32
8/32
6
6
4
4
18/22+6
18/22+6
140/22+6
140/22+6
140/22
140/22
140/14+6
140/14+6

Kpl: Tuotearvioinnit