Luxury Lace D     1,225.00€ 

Tuotekoodi: 57

Ensimmäinen Edellinen Tuote 11 / 15 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Aitohiukset GM
Luxury Lace D 1Luxury Lace D 2

Luxury Lace D - Gisela Mayer

Jos haluat varmistaa onko haluamasi värivaihtoehto saatavilla niin ota yhteyttä ennen tilaamista Extra Hairin asiakaspalvelusta.

Kuvaus

Luxury Lace D Aitohius Peruukki Gisela Mayerilta on erityisesti suunniteltu käyttäjille joille se on välttämättömyys. Valmistettu 100% Remy Hiuksista jota pidetään korkeluokkaisena vaihtoehtona päätettäessä laatua.

Pitsi Edessä hiusraja koostuu hiuksista jotka ovat huolellisesti sidottu läpinäkyvään hienojakoiseen verkkoon edessä yhdistettynä monofilamentti iho osaan luodakseen läpinäkyvän  kruunun / jakauksen alueella. Molemmissa tapauksissa käsin sidotut hiukset verkko rakenteella simuloivat ulkonäköä ja luonnollista hiusten kasvua päänahasta.

Tekniset Tiedot

Tuotenumero: 57
Kokoelma: Gisela Mayer Remy Aitohius
Pohjan Rakenne: 100% Käsin Sidottu / Lace Front / Monofilamentti
Väri Kuvassa: 140/22+6
Pohjan Koko: Keskikoko 54cm
Hiustyyppi: Remy Aitohius

100% Käsin Sidottu / Lace Front / Monofilamentti

A Yläosa ja Kruunu: Yläosa tässä peruukissa on KÄSIN SIDOTTU, MONOFILAMENTTI rakenne. Tämä tarkoittaa, että teetpä jakauksen mihin tahansa suuntaan peruukissa, niin se antaa vaikutelman, että hiukset kasvaisivat kuin omasta päänahastasi. Lisäominaisuutena on super hieno PITSI EDESSÄ joka tarjoaa huomaamattoman hiusrajan edessä.

B OHIMO: Tässä on kauniisti rakennettu alue, joka on laajennettu ja käsin sidottu, peruukin etuosa. Tämä on luistamaton ja on siis täydellinen ratkaisu, jos haluat lisätä teippiä tai liimaa saadaksesi pitoa ja lisäturvaa.

C Rakenne: Äärimmäistä mukavuutta, KAIKKI rakenteessa on KÄSINSIDOTTU. Tämä luo hämmästyttävää pehmeyttä päänahkaasi vasten. Täydellinen jos sinulla on hiustenlähtöä. On myös minimaalinen määrä saumoja, joten peruukki myötäilee päätäsi paremmin sopivaksi.

D Niska: Niska on kauniisti rakennettu KÄSIN SIDOTTU, MUKAVA LIUSKA. On  verkko materiaalia, joka istuu mukavasti omaan päähän.

E Peruukki on turvattu NAUHA & KOUKKU rakenteella. Siinä on jopa 1.5cm kiristysvaraa, joten peruukki voidaan kiristää tai löysätä riippuen pääsi koosta.


Valinnaiset ominaisuudet:
  Valitse haluamasi värivaihtoehto.
  Klikkaamalla suurempi kuva.
Aitohius GM:
8/32
8/32
6
6
4
4
18/22+6
18/22+6
140/22+6
140/22+6
140/22
140/22
140/14+6
140/14+6
12/30
12/30

Kpl: Tuotearvioinnit