Michelle Luxury Lace     819.65€ 

Tuotekoodi: MICHH

Ensimmäinen Edellinen Tuote 5 / 5
Tuoteryhmä: Aitohiukset GM
Michelle Luxury Lace 1Michelle Luxury Lace 2Michelle Luxury Lace 3

Michelle Luxury Lace - Gisela Mayer

Kuvaus

Michelle Luxury Lace peruukki on kaunis Aitohius peruukki, joka on pehmeä, mukava ja näyttää aivan kuin omilta hiuksiltasi.
Kokonaispituus on yli olkapäiden, joten sinulla on paljon erinlaisia muotoilumahdollisuuksia.
Rakenne tässä Michelle peruukissa on todella ylellinen. Jokainen yksittäinen hius on käsinsidottu niin, että liike on täysin realistinen. Tämä malli luo MONOFILAMENT-ominaisuuden, joka näyttää siltä kuin hiukset kasvaisivat omasta päänahasta. Loistava suunnittelu takaa sen, että peruukki on huomaamaton.
Niskan mitta on noin 30 cm. Tämä pituus on imartelevan hieno, tarpeeksi naisellinen. Michelle Luxury Lace Human Hair peruukki on pehmeä, realistinen ja uskomattoman mukava. Vain upea.
Michelle Luxury Lace peruukki on kaunis Aitohius peruukki, joka on pehmeä, realistinen ja uskomattoman mukava käyttää. Kertakaikkiaan tyrmäävä.

Tekniset Tiedot

Tuotenumero: MICHH
Kokoelma: 100% Aitohius
Hiusten Pituus: 40cm
Värit Kuvassa: 20R/23+10
Pohjan Rakenne: Lace Front, Monofilamentti, 100% Käsinsidottu
Pohjan Koko:  Pieni/ Keskikoko: 52 - 54 cm
Hiustyyppi: 100% Aitohius

Pohjan Malli

Yläosa ja kruunu: Tämän peruukin TOPPI-alue on KÄSINSIDOTTU, MONOFILAMENTTI -rakenteella. Tämä tarkoittaa, että kun teet jakauksen peruukkiin miten tahansa, se antaa vaikutelman, että hiukset kasvaisivat omasta päänahasta.
Lisäominaisuutena leikkaamaton pitsireuna jossa on havaitsematon etuhiusraja.

B-ohimot: Tässä on kauniisti rakennettu alue, joka on laajennettu käsinsidottu alue peruukin etuosassa. Juuri ohimoiden alla on liukumaton alue, joka ulottuu niskaan. Täydellinen ratkaisu, jos haluat lisätä nauhan tai liimaa lisää turvallisuutta. alue, joka ulottuu niskaan. Täydellinen ratkaisu, jos haluat lisätä teippiä tai liimaa joka lisää turvallisuutta.

C-runko: Täydellistä mukavuutta varten kaikki on käsinsidottu. Tämä luo hämmästyttävää pehmeyttä päänahkaa vasten. Täydellinen, jos sinulla on hiustenlähtöä. Siinä on myös vähäinen määrä saumoja, joten peruukki mukautuu ja sopii päähäsi paremmin sopivaksi.

D Niska: Hollywood peruukin niskan-alue on läpinäkyvä ja ihon kaltainen materiaali. Tämä ei luista ja se on täydellinen ratkaisu, jos haluat lisätä teippiä tai liimaa lisäämään turvallisuutta. Tämä ominaisuus on täydellinen, jos haluat kiinnittää peruukkisi korkelle poninhännälle.


Valinnaiset ominaisuudet:
  Valitse haluamasi värivaihtoehto.
  Klikkaamalla suurempi kuva.
GM HH:
8/6/27
8/6/27
6
6
4
4
33
33
223/23
223/23
20R/23+10
20R/23+10
1B
1B

Kpl: Tuotearvioinnit