Nina Mono Lace Deluxe Iso     370.00€ 

Tuotekoodi: Modern Hair

Ensimmäinen Edellinen Tuote 15 / 21 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: High End Comfort
Nina Mono Lace Deluxe Iso 1Nina Mono Lace Deluxe Iso 2Nina Mono Lace Deluxe Iso 3Nina Mono Lace Deluxe Iso 4Nina Mono Lace Deluxe Iso 5

Nina Mono Lace Deluxe Iso - Gisela Mayer

Gisela Mayerin Nina Mono Lace Deluxe -Peruukki on klassinen tyyli, jossa on pehmeät, pidemmät kerrokset, jotka kehystävät täydellisesti juuri sinun kasvosi.

Tämän peruukin TOP-alue on täysin käsin sidottuna, jotta ulkonäkö olisi mahdollisimman luonnollinen. Se on MONOFILAMENTTI-pohjalla, mikä tarkoittaa sitä, että teetpä jakauksen mihin tahansa suuntaan, se antaa vaikutelman siitä, että hiukset kasvaisivat omasta päänahastasi. Lisäominaisuuena on myös Täysi Lace Front. Tämä antaa äärimmäisen luonnollisen hiusrajan, luoden huomaamattoman viimeistelyn hiusrajalle. Upea rakenne!

Tekniset Tiedot

Tuotenumero: Modern Hair 15
Kokoelma: Modern Hair Collection
Väri kuvassa: 10/16/27+10, 12/14/26+12, Light Champagne Rooted
Pohjarakenne:100% Käsin Sidottu - Täysi Lace Front (Koko Top)
Koko: Isokoko 56-60cm
Hiustyyppi: Synteettinen

Täysi Lace Front (Koko yläosa) - 100% Käsin sidottu

A. LACE FRONT (Koko yläosa) (häiveotsa): Tässä peruukissa on täysin 100% KÄSIN SIDOTTU. Tämä tarkoittaa, että teet jakauksen peruukille minne suuntaan tahansa, se antaa vaikutelman, että hiukset kasvaisivat omasta päänahasta.

B. Ohimo: Tämä on kauniisti rakennettu alue, Täältä löydät strategisesti sijoitetut poly laput, jossa voit käyttää teippiä antamaan lisäturvaa. Poly lappujen alapuolella on taipuisat nauhat, joista on mahdollista taivuttaa & lisätäksesi istuvuutta tiukasti vasten ohimoa.

C. Rakenne: Äärimmäistä mukavuutta, KAIKKI rakenteessa on 100% Käsin sidottua. Tämä luo hämmästyttävää pehmeyttä vasten päänahkaa. Täydellinen jos sinulla on hiustenlähtöä. Siinä on myös minimaalinen määrä saumoja, joten peruukki sopii ja tuntuu omaan päähän paremmin sopivaksi.

D. Niska: Siinä on poly-lappu ominaisuus antamaan lisäturvaa. Siinä on myös useita hienoja AVOIMIA kuteita, joka on katettu herkkällä verkolla. Tämä rakenne varmistaa, että sinulla on hienovarainen rakenne niskassa.

E. SÄÄDETTÄVÄT TARRANAUHAT: Antaa käyttäjän säätää ympärysmittaa


Valinnaiset ominaisuudet:
  Valitse haluamasi värivaihtoehto.
  Klikkaamalla suurempi kuva.
GM Värit:
Smoky Grey
Smoky Grey
4/6
4/6
305K
305K
14/88+8
14/88+8
12/14/26+12
12/14/26+12
10/16/27+10
10/16/27+10

Kpl: Tuotearvioinnit