High Tech F     613.00€ 

Tuotekoodi: HTF1

Ensimmäinen Edellinen Tuote 36 / 62 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Gisela Mayer Peruukit
High Tech F 1High Tech F 2High Tech F 3

High Tech F Peruukki - Gisela Mayer

Kuvaus

High Tech Mono Lace naisten peruukki Gisela Mayerilta tuntuu ja tuntuu uskomattoman pehmeältä ja luonnolliselta. Käsin sidottu pohja jos verrataan tätä peruukkia Aitohiuksiin  ei olisi mitään merkittävää eroa - vain helpompi ylläpitää.

Tämä kokoelma on valmistettu käyttäen lämmönkestäviä kuituja joten se voidaan muotoilla sopivaksi - täytyy vain olla varovainen että muotoilulaitteet eivät ole liian kuumia mikä lopulta vahingoittaa kuidut pitkällä aikavälillä.

Käsin sidottu monofilamentti pohja jossa on LACE FRONT varmistaa luonnollisen vaikutelman hiusrajasta sallien tehdä jakauksen haluttuun suuntaan. Epäsuorasti asiantuntijat voivat loihtia jopa vieläkin enemmän volyymia. Se voidaan muotoilla täydellisesti ja näyttää myös hämmästyttävän luonnolliselta.

Lämmönkestävä synteettikuitu, jota voidaan käsitellä jopa 120 Celsius-asteen lämpötilassa.

Tekniset Tiedot

Tuotenumero: HTF1
Kokoelma: High Tech Hair
Väri Kuvassa: 32/130M
Pohjan Rakenne: 100% Käsin Sidottu / Lace Front / Monofilamentti
Pohjan Koko: Keskikoko 54cm
Hiustyyppi: Lämmönkestävä synteettinen Kuitu

100% Käsin Sidottu / Lace Front / Monofilamentti

A.Yläosa tässä peruukissa on täysin 100% KÄSIN SIDOTTU, MONOFILAMETTI rakenteinen. Tämä tarkoittaa, että teet jakauksen peruukille minne suuntaan tahansa, se antaa vaikutelman, että hiukset kasvaisivat omasta päänahasta.
Lisäominaisuutena siinä on
TÄYSI LACE FRONT. Tämä on saadakseen luonnollisen hiusrajan, luoden huomaamattoman viimeistelyn. Upea rakenne!

B Ohimo: Tämä on kauniisti rakennettu alue, Täältä löydät strategisesti sijoitetut poly laput, jossa voit käyttää teippiä antamaan lisäturvaa. Poly lappujen alapuolella on taipuisat nauhat, joista on mahdollista taivuttaa & lisätäksesi istuvuutta tiukasti vasten ohimoa.

C Rakenne: Äärimmäistä mukavuutta, KAIKKI rakenteessa on Käsin sidottua. Tämä luo hämmästyttävää pehmeyttä vasten päänahkaa. Täydellinen jos sinulla on hiustenlähtöä. Siinä on myös minimaalinen määrä saumoja, joten peruukki sopii ja tuntuu omaan päähän paremmin sopivaksi.

D Niska: Niskassa on kauniisti rakennettu pehmeä, Mukavuus nauha. Siinä on poly-lappu ominaisuus antamaan lisäturvaa. Siinä on myös useita hienoja AVOIMIA kuteita, joka on katettu herkkällä verkolla. Tämä rakenne varmistaa, että sinulla on hienovarainen rakenne niskassa.

E SÄÄDETTÄVÄT NAUHAT: Antaa käyttäjän säätää ympärysmittaa. Siinä on jopa 2cm säätövaraa, joten peruukkia voidaan kiristää tai löystää riippuen pääsi koosta.


Valinnaiset ominaisuudet:
  Valitse haluamasi värivaihtoehto.
  Klikkaamalla suurempi kuva.
GM Värit:
S1B
S1B
S13
S13
M2/4/6
M2/4/6
CS6/30
CS6/30
CS263
CS263
32/130M
32/130M
12/14/18CS
12/14/18CS
10/6/8HL
10/6/8HL

Kpl: Tuotearvioinnit