Malibu Aitohius     1,950.00€ 

Tuotekoodi: 1005

Ensimmäinen Edellinen Tuote 26 / 26
Tuoteryhmä: Aitohius
Malibu Aitohius 1Malibu Aitohius 2Malibu Aitohius 3

Malibu HH Lace - Gisela Mayer

Mallin ominaisuudet:

Ohut ja lähes painoton pohja tarjoaa peruukille maksimaalisen ilmanvaihdon ja parhaimman mukavuuden. Nauti huippuluokan tuotteesta kokonaisvaltaisesti - tämä peruukkisuunnittelu yhdistää parhaat ominaisuudet peruukissa.

Peruukin yläosan pohja on monofilamenttia, joka jäljittelee ihmisen päänahkaa ja luonnollista hiusten kasvua. Se antaa sinulle täyden muunneltavuuden peruukissa - voit vapaasti muuttaa kampauksesi muotoa, muuttaa jakamisen suuntaa ja muotoilla hiukset uudelleen täysin omalla haluamallasi tavalla.

Näkymätön etuhiusraja - Lace Front - on tärkeä osa tätä peruukkia. Otsarajan alueella hiukset sidotaan käsin ohueen läpinäkyvään verkkoon, joka mahdollistaa hiusten nostamisen ja taakse kampauksen näyttäen aidon näköisen hiusten kasvulinjan edesssä.

Peruukki on 100 % käsin sidottu. Jokainen yksittäinen hiussolmitaan asiantuntevasti käsin peruukin pohjaan hiusten luonnollisimman käyttäytymisen takaamiseksi – se on aidontuntuinen ja helppo muotoilla.

Peruukinpohjassa on joihinkin kohtiin lisätty polyuretaaniraitoja, jotta voit käyttää niissä halutessasi kaksipuolista teippiä lisäkiinnitykseen tarvittaessa.
100% Remy Hair on suosituin hiustyyppi, joka tarjoaa parhaan vastineen rahalle. Keräyksen ja käsittelyn aikana aito hiusten kynsinauhat pysyvät ehjinä ja virtaavat samaan suuntaan tyvestä latvaan, mikä mahdollistaa erinomaisen luonnollisen käyttäytymisen lisää kestävyyttä ja auttaa välttämään sotkeutumista ja kiillottomuutta.
Aidoista hiuksista valmistettu Remy Hair -tuote on täydellinen valinta, kun haluat näyttää kaikin puolin upealta. GISELA MAYERin Human Hair -sarjan loistavilla malleilla saat maksimaalisen vaikutuksen aidoista hiuksista ja voit käyttää käytännössä mitä tahansa hiustyökalua hiusten muotoiluun ja viimeistellä tyylisi päivästä toiseen. Luota tunnettuun brändiin.

Tekniset tiedot

• Tuotenumero: 1005
• Kokoelma: Aitohius
• Värit kuvassa: Chocolate
• Pohjarakenne: Lace Front / Monofilamentti / 100% Käsin Sidottu
• Pohjan koko: Keskikoko 54cm - 57cm
• Hiustyyppi: Remy Aitohius
• Hiustenpituus: 55cm
• Paino: 207g

Pohjarakenne

Lace Front / Monofilamentti / 100% Käsin Sidottu

1. LACE FRONT (Häiveotsa): Pitsi edessä ulottuu korvasta korvaan jäljittelemällä hiusten luonnollista hiusrajaa, hiukset sidotaan käsin yksitellen
2. MONOFILAMENTTI: Mahdollistaa monisuuntaisen jakauksen ja tarjoaa vaikutelman hiusten luonnollisesta kasvusta
3. 100% KÄSIN SIDOTTU POHJA: Jokainen hius on sidottu yksilöllisesti käsin, luoden vaikutelman hiusten luonnollisesta kasvusta
4. PU (polyuretaani) KORVANLEHDET: Käytetään liiman kanssa tai ilman
5. SILIKONI NISKA: Mahdollistaa luistamattoman pidon
6. SÄÄDETTÄVÄT NAUHAT: Käyttäjä voi säätää ympärysmittaa


Valinnaiset ominaisuudet:
  Valitse haluamasi värivaihtoehto.
  Klikkaamalla suurempi kuva.
Aitohius GM:
Sandy Blond Rooted
Sandy Blond Rooted
Nature Blond Mix
Nature Blond Mix
Espresso Mix
Espresso Mix
Dark Chocolate Mix
Dark Chocolate Mix
Chocolate Mix
Chocolate Mix
Chestnut Mix
Chestnut Mix
Champagne Rooted
Champagne Rooted
Bernstein Mix
Bernstein Mix

Kpl: Tuotearvioinnit